Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

A mund të kem një porosi mostër për dritë LED?

-Po, ne mirëpresim porosinë e mostrës për të testuar dhe kontrolluar cilësinë.Një mostër ose mostra të përziera janë të pranueshme.

A është e mundur të printoj logon time në produkt me dritë LED?

-Po.Ju lutemi na informoni zyrtarisht përpara prodhimit tonë dhe konfirmoni dizajnin së pari bazuar në mostrën tonë.

Si është kontrolli juaj i cilësisë së llambave LED?

-100% para-kontroll për lëndë të parë përpara prodhimit.

-testimi i mostrave para prodhimit masiv.

-Kontroll 100% QC përpara testimit të plakjes.

-Testim 8 orësh të plakjes me testim 500 herë ON-OFF.

-100% kontroll QC përpara paketimit.

- Mirëpresim ngrohtësisht kontrollin e ekipit tuaj QC në fabrikën tonë përpara dorëzimit..

Si të silleni me të metat?

-Së pari, produktet tona prodhohen në një sistem të rreptë të kontrollit të cilësisë dhe shkalla e defektit do të jetë më pak se 0.02%.
Së dyti, gjatë periudhës së garancisë do të dërgojmë drita të reja me porosi të re për sasi të vogla.Nëse keni nevojë, të gjitha llambat tona kanë një kod të veçantë prodhimi për printimin në çdo prodhim për garancinë tonë të cilësisë më të mirë.

A mund të ofroni dizajnin e veçantë të ndriçimit?

-Sigurisht, ne e mirëpresim ngrohtësisht dizajnin tuaj me idenë tuaj.Ne gjithashtu do të mbështesim shitjet tuaja me shërbimin e Patentave nëse keni nevojë.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?