• Technology

  Teknologji

  Ne vazhdojmë në cilësitë e produkteve dhe kontrollojmë në mënyrë rigoroze proceset e prodhimit, të përkushtuar për prodhimin e të gjitha llojeve.

 • Advantages

  Përparësitë

  Produktet tona kanë cilësi të mirë dhe kredi për të na lejuar të krijojmë shumë zyra dege dhe shpërndarës në vendin tonë.

 • Service

  Shërbimi

  Pavarësisht nëse është para-shitje apo pas-shitjes, ne do t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë për t'ju njoftuar dhe përdorur më shpejt produktet tona.

Ne punësojmë gjithsej 250 staf të aftë. Ne kemi dalë mbi 600,000 artikuj çdo muaj, dhe kemi kapacitetin për të prodhuar një maksimum prej 2 milion artikujsh. Për shkak të marrëdhënieve tona të biznesit të ndërtuara gjatë 15 viteve të fundit, ne mund të burojmë materiale mbi kërkesën e blerësit me çmime konkurruese.
Bazuar në serinë e produkteve tona, ne gjithashtu kemi eksportuar gjerësisht lloje të dritës LED, ndriçimit të brendshëm dhe të jashtëm, produkteve diellore, sensorë dhe alarme për 8 vjet. Prodhimet tona janë me burim nga blerësit nga Spanja, Evropa, Afrika, Azia, Australia dhe Rusia. Exp tonë profesional. Ekipet & Imp do t'ju ofrojnë shërbimin tonë më të mirë dhe profesional për ju.

LEXO MË SHUMË

Arritje të reja