• Technology

  Технологија

  Ние опстојуваме на квалитетите на производите и ги контролираме строго процесите на производство, посветени на производството на сите видови.

 • Advantages

  Предности

  Нашите производи имаат добар квалитет и кредит за да можат да формираат многу подружници и дистрибутери во нашата земја.

 • Service

  Сервис

  Без разлика дали станува збор за претпродажба или за продажба, ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга за да ве известуваме и да ги користите нашите производи побрзо.

Вработуваме вкупно 250 квалификуван персонал. Ние испаѓаме над 600.000 артикли секој месец и имаме капацитет да произведеме најмногу 2 милиони артикли. Поради нашите деловни односи изградени во последните 15 години, можеме да извориме материјали за побарувачката на купувачот по конкурентни цени.
Врз основа на нашите сопствени серии на производи, ние веќе 8 години извезуваме широко видови на LED светло, внатрешно и надворешно осветлување, соларни производи, сензори и аларми. Нашите производи се добиени од купувачи од Шпанија, Европа, Африка, Азија, Австралија и Русија. Нашите професионални Exp. & Imp тимовите ќе ви ја понудат нашата најдобра и професионална услуга.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нови пристигнувања