Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Може ли да нарачам примерок за предводена светлина?

-Да, ние го поздравуваме примерот за да го тестираме и провериме квалитетот. Еден примерок или мешани примероци се прифатливи.

Дали е можно да се испечати моето лого на производ со светлосна светлина?

-Да Ве молиме, не информирајте формално пред нашето производство и прво потврдете го дизајнот врз основа на нашиот примерок.

Како ви е контролата на квалитетот на LED сијалиците?

-100% пре-проверка на суровина пред производството.

-примери за тестирање пред масовно производство.

-100% проверка на КК пред тестирање на стареење.

-8часовно тестирање на стареење со 500-те време ON-OFF тестирање.

-100% проверка на КК пред пакетот.

- Топло добредојде на проверка на вашиот тим за квалификации во нашата фабрика пред породувањето. .

Како да се справите со неисправните?

-Прво, нашите производи се произведуваат во строг систем за контрола на квалитетот и стапката на дефект ќе биде помала од 0,02%.
Второ, за време на гарантниот период, ќе испратиме нови светла со нова нарачка за мала количина. Доколку ви треба, сите наши сијалици имаат посебен код за производство при печатење во секое производство за наша гаранција за подобар квалитет.

Можете ли да го набавите специјалниот дизајн на осветлување?

-Сигурно, ние сме срдечно добредојдени за вашиот дизајн со вашата идеја. Ние исто така ќе ја поддржиме вашата продажба со патент услуга доколку имате потреба.

САКАТЕ ДА РАБОТИМЕ СО НАС?