FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun lampu anu dipimpin?

-Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Hiji sampel atanapi sampel campuran tiasa ditampi.

Naha mungkin pikeun nyetak logo kuring dina produk lampu anu dipimpin?

-Enya. Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng pastikeun desain mimiti dumasar kana sampel kami.

Kumaha kadali kualitas anjeun tina Bulbs LED?

-100% tos dipariksa pikeun bahan baku sateuacan produksi.

-sampel uji coba sateuacan produksi masal.

-100% QC mariksa sateuacan uji sepuh.

-8 jam uji sepuh kalayan uji coba ON-OFF 500 kali.

-100% QC mariksa sateuacan paket.

- Sambutan wilujeng sumping tim QC anjeun di pabrik kami sateuacan pangiriman. .

Kumaha carana ngungkulan anu lepat?

-Kahiji, Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang ti 0,02%.
Kadua, salami periode jaminan, kami bakal ngirim lampu anyar kalayan order énggal kanggo jumlah alit. Upami anjeun peryogi, sadaya lampu kami ngagaduhan kode produksi khusus pikeun nyetak dina unggal produksi pikeun jaminan kualitas anu langkung saé.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun desain lampu khusus?

-Pasti, Kami ngabagéakeun desain anjeun sareng ideu anjeun. Kami ogé bakal ngadukung penjualan anjeun ku jasa Patén upami anjeun peryogi.

Hoyong damel sareng urang?