Shkalla e depërtimit të ndriçimit LED vazhdon të rritet

Një raport i industrisë vuri në dukje se përfitimi i industrisë LED do të përmirësohet pas përfundimit të rënies së industrisë nën efektin e kombinuar të epidemisë dhe ofertës dhe kërkesës.Nga njëra anë, industria e paketimit ka parë një përshtatje të ndjeshme në kapacitetin prodhues dhe disa kompani kanë kontraktuar kapacitetin e tyre prodhues;nga ana tjetër, epidemia ka përshpejtuar tërheqjen e kapaciteteve prodhuese të vogla dhe të mesme, dhe kapaciteti prodhues i industrisë pritet të vijojë të kthjellohet dhe përqendrimi të rritet.

Në të njëjtën kohë, rritja e aplikacioneve si qytetet inteligjente, makinat e lidhura inteligjente dhe realiteti virtual do të nxisin gjithashtu zgjerimin e mëtejshëm të teknologjive dhe produkteve të reja të ekranit.

Ndërsa kompanitë i kushtojnë gjithnjë e më shumë vëmendje formësimit të imazhit të markës së tyre, produktet e logos/tabelave dhe kutive të lehta janë të lidhura drejtpërdrejt me perceptimin e drejtpërdrejtë të audiencës së imazhit të korporatës, gjë që stimulon drejtpërdrejt kërkesën për produkte të personalizuara të ndriçimit të logos nga mesatarja deri në cilësi të lartë.Bazuar në këtë gjykim, kompania mund të mbështetet në avantazhet e produktit në segmentet e tregut për të marrë rrugën e diferencuar të tregut të mesëm dhe të lartë.

Krahasuar me vendet e huaja, produktet vendase të ndriçimit të shenjave LED kanë performancë më të mirë të kostos.Kompania ka avantazhe në kontrollin e kostos së projekteve të ndriçimit, si dhe projektimit dhe ndërtimit, dhe ka konkurrencë ndërkombëtare.Në të ardhmen, kompania do të vazhdojë të rregullojë strategjinë e saj të funksionimit për tregjet jashtë shtetit, duke u fokusuar në Evropë, Amerikë, Australi dhe në rajonin e Azi-Paqësorit.rseas, duke u fokusuar në Evropë, Amerikë, Australi dhe rajonin e Azi-Paqësorit.


Koha e postimit: Prill-19-2021