Faʻaliliuina fua> 99.999%! Ua faʻaaogaina meafaigaluega fou a le kamupani i le tele o gaosiga o Mini LEDs

Rohinni, le US developer of MINI LED placement technology, na faasilasilaina i le Aso Gafua e faapea o se Composite Bondhead fou ua faʻaaogaina i le tele o gaosiga o oloa MINI LED i se tau faʻatauvaʻa tau, fesoasoani i le faʻateleina o le gaosiga o le gaosiga o le faʻaaliga faʻaaliga tekonolosi.
O le ulu uelo fou e tuʻufaʻatasia le Rohinni faʻalagolago tele-saosaoa faiga (14 taimi sili atu nai lo oloa faatauva) ma se mamanu e mafai ai le tele o ulu fesiitaiga e tamoe i le taimi e tasi, faaluaina le saoasaoa ma le sao o le ulu fesiitaiga fou pe a faatusatusa i faiga o iai, e tusa ai ma le kamupani. .
Fai mai Rohinni, o lenei auala fou o le a fesoasoani e faʻaleleia atili ai le gafatia o mamanu o le faʻaaliga faʻaalia. I le taimi nei, o meafaigaluega a le kamupani na faʻaaogaina i le tele o gaosiga o oloa MINI LED, faʻatatau i le faʻaaliga o le maketi o le gaosiga o le moli mo le laulau mafolafola, komepiuta komepiuta ma TV talosaga.
O le ulu tu'ufa'atasi fou e mafai ona ausia le sili atu nai lo le 99.999% tu'uga tu'u ma mafai ona fa'afeiloa'i sili atu nai lo le 100 kiliva i le sekone (ie, 100 + taimi i le sekone). Mini LEDs.Pe a faʻatusatusa i le faʻagasologa muamua o tekonolosi faʻafeiloaʻi, o le faʻauluuluga fou tekinolosi faʻaluaina le saoasaoa fesiitaiga o Mini LEDs ma faʻaititia le tau i le afa.
Fai mai Rohinni, o le tekonolosi, lea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tele-head system, e ofoina atu ai se faʻaoga vave tele i luga o tekinolosi Pick & Place o loʻo i ai nei ma o se fofo taugofie mo le tele o gaosiga o faʻaaliga eletise faʻatau.
E le gata i lea, na faʻaalia e Rohinni o lana pisinisi faʻatasi ma le BOE, Boe Pixey, o loʻo ulufale atu i le vaega o le tele o le gaosiga o Mini LED faʻaaliga.
I le avea ai ma paaga a Rohinni i tekinolosi faʻafeiloaʻiga tele, ua faʻalautele atili le alualu i luma o le BOE ile MINI LED tekonolosi i lenei tausaga.
I tulaga o le moli tua, MINI COB oloa ua tele na gaosia ma faʻatau atu.O le atinaʻeina faʻapitoa ma le faʻataʻitaʻiga o tagata o MINI COG e pei o 65 inisi ma 75 inisi ua maeʻa.O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻapipiʻi tele le moli faʻavae tioata i le afa muamua o le tausaga. Faʻaaliga Tuʻusaʻo, MINI LED tioata faʻavae faʻaaliga faʻaalia oloa o le a faʻaalia foi i le maketi i totonu o lenei tausaga.


Taimi meli: Apr-29-2021