Tundha implementasine rong standar sing gegandhengan karo lampu LED

Ing tanggal 2 April, Komite Manajemen Standardisasi Nasional ngumumake pengumuman sing ngumumake penundaan implementasi 13 standar nasional kalebu "Batas Efisiensi Pendingin Udara Bersatu dan Peringkat Efisiensi Energi".

Miturut wara-wara kasebut, amarga pengaruh jinis radhang paru-paru coronavirus anyar, sawise riset, Administrasi Standardisasi Nasional mutusake kanggo ngluwihi tanggal implementasine 8 standar nasional kalebu "Batas Efisiensi Energi Fungsi Kondisi Bersatu dan Peringkat Efisiensi Energi" wiwit Mei 1, 2020 nganti 2020 1 November 2012; Tanggal implementasine 5 standar nasional kalebu "Nilai Terbatas lan Nilai Efisiensi Banyu Lintasan Air" wis ditundha wiwit tanggal 1 Juli 2020 nganti 1 Januari 2021.

Bisa dingerteni saka tabel ringkesan standar, loro saka 13 standar kasebut ana gandhengane karo industri lampu LED, yaiku "Watesan Efisiensi Energi lan Rating Efisiensi Energi Produk LED kanggo Lampu Indoor" lan "Watesan Efisiensi Energi lan Rating Efisiensi Energi LED Lampu kanggo Dalan lan Tunnel ”,, loro standar iki bakal ditundha nganti tanggal 1 November 2020. (Sumber: Komite Manajemen Standardisasi Nasional)


Wektu kiriman: Nov-09-2020