Seri dhasar F35C-2

Basic series F35C-2

Katrangan singkat:

Kaca KacaC35Voltage110V / 240VWattage4W / 6W / 8W / 12W / 15WFrequency50 / 60HzLamp BaseE27 / B22Luminous Flow420LM / 610LM / 850LM / 1500LM / 2300LMRA> 80GLASS AvailableCLEAR / AMBE ...


  • Pelabuhan FOB: NingBo, China
  • MOQ: 3000PCS
  • Paket Unit: Kothak warna OEM
  • Paket Ekspor: Karton bergelombang
  • Cara Pembayaran: TT Advance, T / T , PayPal, L / C
  • Rincian Pangiriman: Sajrone 25-35 dina
  • Pasar Ekspor Utama: Asia / Eropa / Amerika Selatan / Australasia / Amerika
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Jinis Kaca C35
    Tegangan 110V / 240V
    Wattage 4W / 6W / 8W / 12W / 15W
    Frekuensi 50 / 60Hz
    Dasar Lampu E27 / B22
    Alur Luminous 420LM / 610LM / 850LM / 1500LM / 2300LM
    RA > 80
    KACA Kasedhiya BERSIH / AMBER / ROKOK
    Dimmable Kasedhiya
    Warantee Kualitas 2 taun
    LifeTime 15.000h

    afds

    hj





  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Apa aku duwe pesanan sampel kanggo lampu sing dipimpin?
    -Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Siji conto utawa conto campuran bisa ditampa.

    Apa bisa nyithak logo ing produk cahya sing dipimpin?
    -Ya Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

    Kepiye kontrol kualitas Lampu LED?
    -100% pra-priksa bahan baku sadurunge produksi.
    -sampel pengujian sadurunge produksi massal.
    -100% QC mriksa sadurunge tes tuwa.
    -8 jam tes sepuh kanthi tes ON-OFF 500time.
    -100% QC mriksa sadurunge paket.
    - Sugeng rawuh tim QC mriksa pabrik ing pabrik sadurunge dikirim. .

    Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?
    -Pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,02%.
    Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Yen sampeyan butuh, kabeh bolam duwe kode produksi khusus kanggo nyithak ing saben produksi kanggo njamin kualitas sing luwih apik.

    Apa sampeyan bisa nyedhiyakake desain pencahayaan khusus?
    -Mesthi, Kayane disambut desain kanthi ide sampeyan. Kita uga bakal ndhukung sales karo layanan Patent yen sampeyan butuh.

    Produk sing gegandhengan